2013. február 21., csütörtök

I will survive

Ajaj... a mai nap száma MESTERSZÁM... még erősebb, még dominánsabb energiák..

2013. 02. 21. 11

A mesterszámokat nem vonjuk össze, így nem lesz kettő a 11-ből, hanem 2 darab 1-es egymás mellett. Hatalmas fizikai és lelki erőt jelent... jó sok irányító energia.

E mellett Ő a Fény, Ő világítja meg a tudatlanságon és előítéleteken átvezető sötét utat mások számára, amin bárki bátran végigmehet.


Intuíció, előrelátás, jövendölés. Lelki alkat. Igazság, Szépség, a pozitív és negatív egyensúlya. Egyetemes Igazság.   Ez mind, mind a 11-es energiája.   Mindezekről a ma reggeli angolórán olvasott igaz történet jut eszembe. 4 barát elindul a bolíviai őserdő felfedezésére. Különválnak. Az egyik pár 1 hónapnyi nélkülözés, éhezés, szomjúság, életveszély után megmenekül, a másik pár a mai napig nem került elő.   Melyik párnak segített a 11-es energiája? Csak az egyiket kísérte a fizika és lelki erő, az igazság, az intuíció? A másik párral vajon mi lett...   A négyes egyik tagja ma híres előadó: motivációs ösztönző beszédeket tart, könyvet írt az életéről, arról, hogyan járja azóta az Igazság útját. Az alábbi beszédet a Pozsonyi TED-en tartotta:    
 

Nincsenek megjegyzések: