2008. június 16., hétfő

2008.06.15.

Ismét 22-es nap... lesz még egy alkalommal ebben a hónapban: 06.24. Már volt egyszer, arról már írtam: 06.06.

Az is megterhelő volt érzelmileg... de a mai nap is... érdekes, hogy mostanában mennyire megérzem - remélem nem egyedül - ezeket az energiákat.

A 22-est elolvashatjátok lentebb, most inkább a HATOSRÓl, a szeretetről szeretnék beszélni, vagyis arról, hogyan élem meg ezt a mai napot.

Reggel óta olyan jellegű híreket kapok, amelyek az elmúlásról szólnak: elmaradt ma több értekezletem, egy barátnőm elvesztette a pár hónapos magzatát, egy munkatársam felmondott. Mindezt a legnagyobb szeretet, érzelmi "túltengés" napján. Vajon miért történnek ezek az események? Egom azt mondja, hogy menj! Változz Te is! Nem lehet, hogy Te csak állsz egy helyben, ők meg haladnak! És persze változok is.. vannak látványosabb és kevésbé feltűnő változások... De a legnagyobb erőpróba nem irigynek lenni, elhinni azt, hogy nem maradunk le semmiről... Erről szól ezekben az esetekben számomra a szeretet: elfogadni a barátok, munkatársak döntését. Nem személyes sértésnek venni, hanem tisztelettel elfogadni az eseményeket: azt, hogy emberek mennek és jönnek. Tanultunk egymástól, megtapasztaltuk egymást, együtt haladtunk az úton, és most mindenki megy tovább.

Hát, nekem erről szólt a mai 22-es és dupla hatos nap. Neked miről szól? Gondolkozz el rajta picit!

Nincsenek megjegyzések: