2008. június 8., vasárnap

2008. 06. 06.

Hát... sokáig emlegetem még ezt a pénteket... Lehet, hogy Nektek is felkavaró, érzelmileg megterhelő volt ez a nap: számmisztika szempontjából nagyon erős energetikai hatásoknak voltunk kitéve.
Nézzük részletesen.
2008.06.06. Ha összeadjuk a számokat máris mesterszámhoz jutunk: 22. A mesterszámok (11, 22, 33, 44, 55. 66. 77. 88. 99) megjelenése egy számsorban, képletben különleges jelentőséggel bír.
Lynn Buess (kedvenc számmisztikusom) így ír a mesterszámokról:
"Az esetek többségében a mesterszámok egy öreg lélekre utalnak, aki azért jött a Földre, hogy fontos hozzájárulást tehessen az emberiség fejlődéséhez a spiritualitás, a tudományok, a vallás, az oktatás, a kormányzat, vagy a műszaki élet területén."
Tehát a mesterszámok különleges képességeket, lehetőségeket rejtenek.
Térjünk vissza az adott naphoz: KETTŐS MESTERSZÁM - 66 és 22. Tehát duplán különleges energiák hatottak ránk aznap, duplán különleges lehetőségeket, feladatokat kaptunk aznap.
22-es számhoz kapcsolódó energiák: végletes érzelmek, túlérzékenység, magasabb szintű bölcsesség, spirituális tudás gyakorlati alkalmazása, egyetemes célok fontosabbak a személyes büszkeségnél
66-os energiák: EGYETEMES ÖRÖM, tanácsadás, gyógyítás, ihletett művész, élet örömének éltetése, bíztató fénysugár az élet viharaiban.
A leírtak értelmében aznap lehettünk túlérzékenyek, túlreagálhattunk szituációkat, ok nélkül örülhettünk a napsütésnek vagy éppen a zuhogó esőnek, önzetlenül segíthetünk családunknak, barátainknak. Akárhogyan is éltük meg ezt az energia rohamot köszönjük meg Istennek a tapasztalatokat, a tanulásokat. Bármit is tettünk fogadjuk el szeretettel. És persze bocsássunk meg magunknak... én is ezen vagyok.

Nincsenek megjegyzések: