2008. június 12., csütörtök

Péntek 13.

Ismét eljött a sokak számára várt, és még többek számára rettegett nap. Vajon miért is félünk ettől a naptól? Fogalmam sincs... mind a tarot, mit a számmisztika szempontjából csodálatos segítő energiákat hordoz.

Nézzétek csak!

A tarot-ban a 13-as a halál lapja. Ez elsőre elég félelmetesen hangzik. De ha jobban utánanézünk, akkor a lap jelentése nem az elmúlásra teszi a hangsúlyt, hanem az elmúlással együtt járó újrakezdésre, új lehetőségekre. Hát engedjétek, hogy a régi elmúljon és helyette jöjjenek az ismeretlen, új esélyek. Fantasztikus lap! Éljen a 13!

Számmisztikailag pedig a 2008.6.13. - 20/2-es nap. A túláradó érzelmeké, a Hold energiájáé: a türelemé, elfogadásé, a várakozásé, a feltétel nélküli szereteté.


Várjuk türelemmel és elfogadással az újat, a kezdetet: használjuk ki a péntek 13. csodálatos lehetőségeit! Használjuk ki ezeket az energiákat, hagyjuk, hogy vigyenek az úton, hogy fogják a kezünket ezen a napon. Higgyétek el, csodás dolgok történnek ezen a napon is, csak hagyjuk magunkat!


Ha van kedved, összegezd a nap végén az aznap történteket: megláthatod, hogy mennyire adtad magad át ezeknek az energiáknak, rezgéseknek.

Nincsenek megjegyzések: